طب سحر سینا
مواد لازم آرد جوانه گندم 5 قاشق غذاخوری ارده 1 لیوان پودر گردو 5 قاشق غذاخوری پودر نارگیل 1 قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری هل سبز ساییده 1 قاشق مرباخوری
نوع مطلب : برچسب ها :
مواد غذایی مفید برای کبد غذاهای مفید برای کبدبه دو گروه عمده تقسیم می شوند: 1 – مواد غذایی که فرآیند سم زدایی و تصفیه کبد را افزایش می دهند. 2 – مواد غذایی غنی از آنتی اکسیدان که در طی فرآیند سم زدایی از کبد محافظت می کنند. سیر و پیاز سیر حاوی آلیسین ( یک نوع آنتی اکسیدان ) است که ترکیب سولفوردار است و برای سم زدایی بهتر و موثرتر کبد لازم است. سیر به کبد کمک می کند تا بدن را از آلودگی جیوه، بعضی مواد افزودنی موجود در غذاها و هورمون استروژن پاک کند. انواع کلم کلم ها دارای خاصیت سم زدایی قوی برای کبد هستند. این سبزیجات دارای موادی هستند که بعضی سموم را در بدن خنثی می کنند؛ مثل نیتروزامین های موجود در دود سیگار ، و افلاتوکسین موجود در بادام زمینی. همچنین انواع کلم دارای موادی بنام ” گلوکوزینولات” هستند که باعث می شوند کبد آنزیم هایی را تولید کند که برای انجام فرآیند سم زدایی لازم هستند. چغندر چغندر، تصفیه ی خون را تقویت می کند و فلزات سنگین را در بدن جذب می کند. سیب سیب دارای پکتین است که می تواند به فلزات سنگین موجود در بدن متصل شود (به خصوص در روده بزرگ) و باعث دفع آنها از بدن شود. این کار بار کبدی را کاهش و ظرفیت سم زدایی آن را افزایش می دهد. میوه های غنی از آنتی اکسیدان آلو- کشمش- زغال اخته- شاتوت- توت فرنگی- تمشک- پرتقال- گریپ فورت سرخ- طالبی- سیب و گلابی. خار مریم حاوی ترکیبی به نام سیلی مارین است که منجر به کاهش میزان جذب LDL و تری گلیسیرید شده و در نهایت باعث بهبود کبد چرب می شود. زنجبیل کاهش جذب چربی در جریان گردش خون و اندام های داخلی افزایش میزان متابولیسم و سوخت و ساز بدن آبلیمو نوشیدن یک لیوان آب که در آن عصاره یک لیموترش تازه وجود دارد در آغاز روز می تواند بهترین دارو برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب باشد. از آنجا که لیمو سرشار از ویتامین ث است و به عنوان یک آنتی اکسیدان می تواند نقش موثری در هضم و جذب مواد مفید در بدن داشته باشد، قابلیت زیادی در پیشگیری و درمان کبد چرب دارد. نوع مطلب : برچسب ها : تمر هندی میوه ای با طبیعت سرد که برای رفع تشنگی بسیار مفید است و خنک کننده و تب بر است. همچینین این میوه دارای منابع غنی ویتامین C می باشد. برای کسانی که اختلالات کبدی دارند این میوه توصیه میشود. از دیگر خواص این میوه اشتها آور بودن آن است . برای بیشتر شدن اشتها قبل از غذا کمی میل شود. گرد تخم تمر هندی همراه با عسل برای تقویت نیروی جنسی مفید است. خانم هایی که حامله هستند از خوردن تمر هندی خودداری کنند. تمر هندی مقوی قلب است. یک ساعت بعد از غذا میل شود. تسکین دهنده آشفتگی و تهوع صفراوی است. غرغره تمر هندی برای خناق مفید است. مزمزه آن جوشهای دهان را از بین میبرد. هیچ گاه ناشتا تمر هندی نخورید. برای کسانی که میخواهند دیر ارضا شوند از پودر دانه هندی به مقدار کم همراه با عسل استفاده کنند. 10 صبح خورده شود. حضرت رسول فرمودند: مکیدن تمرهندی کشنده کرمهای روده است. حضرت رسول فرمودهاند: مداوا و دفع مرض نمی کنیم جز با تمبر. تمر هندی از مرض جذام جلوگیری میکند. تمر هندی از لحاظ صفراوی در میان میوههای ترش مقام بالایی دارد. تمرهندی برای خارش و گال مفید میباشد. میوه نارس و خام آن دیرهضم و نفاق است. ضماد تمر یا دانه آن باز کننده و مسهل میباشد. خوردن تمر برای درمان سوزاک مفید است. برای درمان بواسیر دانه تمر هندی را بصورت پودر کرده روی زخم بپاشید. گرد پوست درخت تمر جهت التیام زخم و جراحات سودمند می باشد. برای باز شدن اشتها قبل از غذا یک قاشق چای خوری از خاکستر پوست تمر هندی تناول نمایید. برای جمع شدن پوست صورت یا بسته شدن منافذ پوست، پودر دانه تمر هندی را با آب نارنج مخلوط نموده روی پوست بگذارید. برای سفید شدن دندانها 100 گرم دانه تمر هندی + 10 گرم کندر مخلوط کرده مسواک را خیس کنید روی دندانها بکشید. برای امراض پوستی آش تمرهندی در برنامه غذایی خود قرار دهید. برای سردردهایی که ناشی از فشار خون است ابتدا آلو را خیس کرده سپس با حرارت ملایم پخته و مقداری تمرهندی مخلوط کرده و میل شود. اگر هسته تازه تمرهندی را دو نیم کرده بر موضع عقربزدگی بگذارید سم آن را خواهد کشید. حواستان باشد تمرهندی را نباید در آب زیاد مالید زیرا موجت تهوع و استفراغ میشود، بلکه باید آن را در آب خیساند، وقتی در آب حل شد آن را صاف کرده و با کمی نبات یا شکر آشامید. ناشتا خوردن تمر هندی مضر است، خام، تازه و نورس آن بسیار نفاخ و دیرهضم است. نوع مطلب : برچسب ها : بستن منافذ پوست، تقویت قلب، درباره وبلاگ مطالب اخیر آرشیو وبلاگ پیوندهای روزانه پیوندها نویسندگان برچسبها آمار وبلاگ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||