طب سحر سینا

زنجبیل خواص ضد میکروبی دارد، که می تواند ویروس ها را قبل از مختل کردن سیستم ایمنی بدن متوقف کند (مانند عفونت های تنفسی شایع)، همچنین زنجبیل راه حلی شناخته شده برای تهوع و مشکلات گوارشی است.

کورکومین، ماده فعالی که در زردچوبه وجود دارد، یک ضد التهاب طبیعی است که نشان داده می تواند درد عضلانی بعد از یک ورزش سخت را کاهش دهد، سردرد را در همان ابتدا متوقف کند، و گوارشتان را بهبود ببخشد.

نکته: اگر ترجیح می دهید شیر زردچوبه خود را گرم بنوشید، می توانید بدون نگرانی آن را در مایکروفر یا روی اجاق گرم کنید.

مواد لازم:

۱ فنجان شیر بادام شیرین نشده

یک دوم قاشق چای خوری پودر زردچوبه

یک دوم قاشق چای خوری پودر زنجبیل

یک چهارم قاشق چای خوری هل خرد شده

یک قاشق چای خوری شیرین کننده به انتخاب خودتان ( من با عسل شیرین می کنم )

روش آماده کردن:

۱- تمام مواد گفته شده را در یک بطری ( مانند بطری مربا ) بریزید، در بطری را محکم ببندید، و به مدت ۲ دقیقه خوب تکان دهید.

۲- سپس به آرامی محتوای بطری را روی یک صافی بریزید. حالا می توانید آنچه را که از صافی گذشته میل کنید.





نوع مطلب :
برچسب ها :
شنبه 25 مهر 1394 :: نویسنده : سحر سینا


درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : سحر سینا
نویسندگان
نظرسنجی
از کدام مطلب این سایت بیشتر استفاده کرده اید؟







جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

                    
 
 
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic