طب سحر سینا

مرباجات خام

مقداری از میوه جات خام فصل مانند؛ سیب، موز، گلابی، زرد آلو، هلو و غیره را خرد کرده همراه مقداری عسل و در صورت تمایل با کمی آب لیموترش تازه میل کنید. هر روز از یک نوع میوه مربا درست کرده، میل کنید. در صورت تمایل می توانید به مربا، مقدار کمی هل ساییده و یا پودر نارگیل اضافه کنید.

 

شیر بادام

12 تا 15 عدد مغز بادام خام درختی را با آب گرم خیس کرده، سپس پوست بکنید. بادامها را با آب سرد شسته با یک قاشق غذاخوری عسل و یک لیوان آب خنک در مخلوط کن بریزید به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کنید.

بعد سه تکه یخ را به شیر اضاه کرده، بعد از خنک شدن به آرامی میل کنید. نوشیدن شیر بادام روزانه یک تا دو لیوان موجب تنظیم الکترولیتهای سلولی شده و بیمار تعادل روحی و روانی خود را به لطف خداوند سبحان به دست خواهد آورد.

این نوشیدنی برای بیمارانی که دچار افسردگی و حساسیت و زودرنجی شده اند بسیار نافع است؛ کبد را پاکسازی می کند و برای کسانیکه اشتها به غذا ندارند نیز مفید است. همچنین نشاط خاصی ایجاد می کند و باعث می شود تا پوست روشن و لطیف شود.

 

سالاد مخصوص

مواد لازم برای تهیه سالاد مخصوص عبارت است از: هویج، کاهو، خیار بوته ای کامل، انواع کلم، سبزیجات معطر، جوانه گندم، پیاز، مغز بادام خام، سیب درختی، کشمش، کنجد با پوست، پونه کوهی، لیموترش تازه، روغن زیتون بکر و کمی نمک.

طرز تهیه

همه مواد را تمیز بشویید و خرد کنید و در آخر جوانه گندم و لیموترش تازه و روغن زیتون و نمک را به سالاد بیافزایید و خوب بجوید و میل کنید. مقدار سالاد بستگی به اشتهای فرد دارد و شخص می تواند به مقدار نیاز مواد را انتخاب و استفاده کند.

 

حلیم جوانه گندم

مواد لازم برای تهیه این غذا، عبارتند از جوانه گندم، مغز گردو، ارده، عسل، دارچین و آب زعفران.

طرز تهیه

جوانه گندم و مغز گردو و یک قاشق غذاخوری ارده را چرخ کرده سپس در پیش دستی پهن کرده و بعد یک قاشق غذاخوری ارده و سپس یک قاشق غذاخوری عسل را روی مواد بریزید بطوریکه روی همه مواد را بپوشاند. در آخر آب زعفران را به مواد اضافه کرده، یک قاشق دارچین را روی حلیم بپاشید و بعد میل کنید. این غذا بسیار انرژی زا بوده و نشاط خوبی را به شخص خواهد داد.

 

خوراک مخلوط

مواد لازم برای تهیه این غذا عبارت است از هویج، ساقه ترد کرفس، جوانه گندم، جوانه عدس، جوانه ماش، کاهو، مغز بادام، مغز گردو، مغز پسته، مغز فندق، جعفری خرد شده، گوجه فرنگی، پونه کوهی یا نعناع خشک، سیرخام، کشمش، روغن زیتون بکر، لیمو ترش تازه، پودر نارگیل، و آب زعفران.

طرز تهیه

همه مواد را بجر کشمش و جعفری خرد شده را چرخ کنید و در آخر کشمش و پودر نارگیل را اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. در آخر روغن زیتون و لیموترش تازه و آب زعفران را به مواد اضافه کرده، سپس میل کنید. این غذا دارای انواع ویتامینها و مواد مورد نیاز برای بدن انسان است.

 

سوپ کرفس

مواد لازم برای تهیه غذا عبارت است از ساقه کرفس سبز برای آبگیری، ساقه کرفس ترد برای خرد کردن، جوانه ماش، سیر خام، خیار بوته ای، جعفری تازه، مغز گردو، هویج فرنگی، لیموترش تازه، روغن زیتون بکر، نعناع خشک و کمی نمک.

طرز تهیه

ابتدا ساقه کرفس سبز را آب بگیرید و در یک ظرف مناسب مانند چینی یا لعابی بریزید. بعد ساقه ترد کرفس را ریز خرد کنید و خیار را رنده و بعد جعفری را خرد کنید. سپس سیر خام را رنده کرده با بقیه مواد به آب کرفس اضافه کنید. در آخر، آب لیمو ترش تازه و روغن زیتون و نعناع خشک را افزوده میل کنید.

 

دلمه فلفل و گوجه فرنگی

مواد لازم برای تهیه این غذا عبارت است از فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی، جوانه گندم، جوانه ماش، مغز گردو، هویج فرنگی، سبزیجات معطر (نعناع، ریحان، جعفری و سیر)، پیاز، ساقه ترد کرفس، نمک و فلفل، لیموترش تازه، روغن زیتون بکر و آب زعفران.

طرز تهیه

همه مواد را بجز پیاز چرخ کرده، سپس پیاز را بصورت خلالی ریز کنید و با نمک، فلفل و روغن زیتون و لیموترش تازه و آب زعفران خوب مخلوط کنید. با این مخلوط درون فلفل دلمه و گوجه فرنگی را پر کنید، سپس به مدت 30 دقیقه در یخچال گذاشته و بعد مورد استفاده قرار دهید.



درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : سحر سینا
نویسندگان
نظرسنجی
از کدام مطلب این سایت بیشتر استفاده کرده اید؟







جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :